Sisustusvinkit

Aito puu tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia sisustukseen. Luonnollisuus ja puun yksilöllinen kauneus tekevät siitä ainutlaatuisen materiaalin, joka sopii hyvin suomalaiseen tyyliin ja tunnelmaan.

Puulistoilla viimeistelty lopputulos

Valitse listaprofiili ja tyyli.

Valitse myös pintaratkaisu ja viimeistele sisustuksen lopputulos aidoilla puulistoilla.

Yhdistä MDF-paneeli ja lista

ET:n sistuspaneeleilla syntyy kaunista harmoonista tunnelmaa. Voit jakaa seinäpintaa ja valita saman tunnelman kattoon. Erilaisilla yhditelmillä ja ladonnalla syntyy avian uudenlaista sisustusta

Anna pinnan puhua

Aito puu luo luonnon omaa taidetta. Elävyys, tyylikkyys ja pinnan tanssivat syyt sekä lukemattomat sävyvt ovat pintakäsiteltynä mäntypaneelia kauneimmillaan.

Oikea tyyli oikeaan kohteeseen

ET.n paneeleilla ja listoilla luot tilaan ja tunnelmaan sopivaa tyyliä. Klassinen, perinteinen tai moderni – ET laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu.

Lattia kuin luonto

Luonnollisuus, Lämpö. Elävyys. Ajattomuus. Asioita, joita on helppo yhdistää suomalaiseen puulattiaan. Puu on elävä materiaali. Siksi se tuntuu niin pehmeän lämpimältä ja näyttää niin hyvältä.

Kosteiden tilojen tyyliä

Ei kosteiden tilojen tarvitse näyttää niin yksitoikkoiselta. ET:n kosteiden tilojen materiaaleilla voit sisustaa avian uutta, persoonallista tyyliä. Voit yhdistellä materiaaleja ja pintoja. Voit tehdä aivan omaa tunnelmaa.

Katso myös:

Kuvagalleria

Uutuudet