Inspiroidu

Katso, kuinka aito puu elää upeasti yksityiskohdissa ja kokonaisuuksissa.  Ihastu materiaalien, kuvioiden ja pintaratkaisujen persoonallisiin yhdistelmiin ja värisävyjen luomiin tunnelmiin. Tuotteillamme teet tyylikästä viimeistelyä, kauniita pintoja ja lattioita tai luot upeita sisustuksia kodin kosteisiin tiloihin.

Sisustusvinkit esittelevät niitä monia mahdollisuuksia, joita aito puu tarjoaa kotiisi. Uutuuksista voit käydä katsomassa, mitä mielenkiintoista olemme tuoneet tuotantoon. Galleria avaa oven koteihin ja niiden erilaisiin ratkaisuihin. Voit tilata meiltä myös katalogit suoraan kotiisi.

Sisustusvinkit

Anna pinnan puhua ja materiaalien harmonisen yhdistelyn luoda kotiisi ainutlaatuinen tunnelma.

HYÖDYNNÄ vinkIT

Galleria

Miltä listat näyttävät aidossa ympäristössään? Kurkkaa tyytyväisten asiakkaidemme valintoihin.

katso kuvat

Uutuudet

Kehitämme koko ajan uutta suomalaisiin koteihin. Katso, onko jokin uutuuksistamme juuri sinun valintasi.

tutustu uutuuksiin

Esitteet

Kiinnostaako tutustua myös esitteisiimme? Voit tilata ne suoraan kotiisi tai selata digiversioina tässä ja nyt.

Tilaa tai lue esite

Mökin ja pihasaunan sisustuksessa näkyvät nyt entistä enemmän luonnolliset puupinnat

Mökkikansan erilaisilla mökeillä ja ulkosaunoissa suositaan sisustuksessa yhä enemmän aitoa puuta ja muita luonnonmateriaaleja. Aidot puupaneelit ja mäntylattia sopivat loistavasti kakkoskotiin  riippumatta siitä, onko kyseessä hulppea uudenkarhea huvila, sympaattinen usean sukupolven ajan palvellut pieni sukumökki vai rakkaudella remontoitu mummonmökki. Myös pihasaunat ovat olennainen osa mökkikulttuuria ja niiden sisustamiseen panostetaan. Omakotitalon pihalla oleva ulkosauna voi myös olla kesämökin korvike ja tarjota samanlaista lomatunnelmaa kuin mökkeilykin.

LUE LISÄÄ