Inspiroidu

Katso, kuinka aito puu elää upeasti yksityiskohdissa ja kokonaisuuksissa.  Ihastu materiaalien, kuvioiden ja pintaratkaisujen persoonallisiin yhdistelmiin ja värisävyjen luomiin tunnelmiin. Tuotteillamme teet tyylikästä viimeistelyä, kauniita pintoja ja lattioita tai luot upeita sisustuksia kodin kosteisiin tiloihin.

Sisustusvinkit esittelevät niitä monia mahdollisuuksia, joita aito puu tarjoaa kotiisi. Uutuuksista voit käydä katsomassa, mitä mielenkiintoista olemme tuoneet tuotantoon. Galleria avaa oven koteihin ja niiden erilaisiin ratkaisuihin. Voit tilata meiltä myös katalogit suoraan kotiisi.

Sisustusvinkit

Anna pinnan puhua ja materiaalien harmonisen yhdistelyn luoda kotiisi ainutlaatuinen tunnelma.

HYÖDYNNÄ vinkIT

Galleria

Miltä listat näyttävät aidossa ympäristössään? Kurkkaa tyytyväisten asiakkaidemme valintoihin.

katso kuvat

Uutuudet

Kehitämme koko ajan uutta suomalaisiin koteihin. Katso, onko jokin uutuuksistamme juuri sinun valintasi.

tutustu uutuuksiin

Esitteet

Kiinnostaako tutustua myös esitteisiimme? Voit tilata ne suoraan kotiisi tai selata digiversioina tässä ja nyt.

Tilaa tai lue esite

Tutustu upeasti toteutettuun Penthouse tilaan!

Tässä tilassa vieraat tulevat todella viihtymään! Tummat puupinnat tuovat oleskelutilaan kodikkuutta ja lämpöä. Mustaksi käsitellyt rimapaneelit seinissä ja katossa takaavat tunnelmallisen fiiliksen. Sauna-ja wc tiloissa pehmeyttä antavat sävytetty negatiivinen sormipaneeli sekä katossa sävytetty rima. Yläkerran makuuhuonetiloihin valoisuutta ja tilan tuntua tuo puhtaan valkoinen STS paneeli. Tehostetta seinissä antaa sama sävytetty negatiivinen sormipaneeli kuin alakerran tiloissa. Tutustu näyttävään kokonaisuuteen!

Puupinnat olivat esillä vahvasti Loviisan asuntomessuilla ja näkyvät myös vuoden 2024 sisustustrendeissä

Kesän 2023 asuntomessualueen kohteissa näkyivät isosti puupinnat ja erityisesti rimaelementit. Kylpytiloihin oli panostettu ja niistä huokui arjen luksuksen tavoittelu. Kohteissa saattoi myös huomata aavistuksen tulevan vuoden sisustustuulista. Hyvinvointia halutaan vuonna 2024 entisestään edistää kodin sisustusratkaisuilla ja sitä tullaan hakemaan ilon, leikillisyyden, karsimisen, kirkkaiden värien sekä glamourin kautta. Puupintojen moniaistillisuus ja kyky auttaa tietoiseen tässä hetkessä olemiseen tekevät niistä arvokkaita materiaalivalintoja myös tulevina vuosina.

LUE LISÄÄ