Sisustusvinkit

Aito puu tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kotisi sisustukseen. Luonnollisuus ja yksilöllinen kauneus tekevät siitä ainutlaatuisen materiaalin, joka sopii hyvin suomalaiseen tyyliin ja arvostamaamme kotoisan lämpöiseen tunnelmaan. 

Puulistoilla viimeistelty lopputulos

Valitse listaprofiili ja tyyli. Valitse myös pintaratkaisu ja viimeistele sisustuksen lopputulos aidoilla puulistoilla.

Yhdistä MDF-paneeli ja -lista

ET:n sisustuspaneeleilla saat aikaan kauniin ja harmoniseen tunnelman. Voit jakaa seinäpintaa ja valita saman tunnelman myös kattoon. Myös erilaisilla yhdistelmillä ja ladonnoilla syntyy uudenlaista persoonallista ilmettä kotiisi.

Anna pinnan puhua

Aito puu tuo kotiisi luonnon omaa taidetta. Pintakäsiteltynä mäntypaneelina pinnan tanssivat syyt ja sävyt ovat elävimmillään ja kauneimmillaan.

Oikea tyyli oikeaan kohteeseen

ET:n paneeleilla ja listoilla luot tilaan ja tunnelmaan sopivaa tyyliä. Klassinen, perinteinen tai moderni – ET:n laajasta valikoimasta löydät ratkaisun kotiisi.

Lattia kuin luonto

Suomalaiseen puulattiaan yhdistyvät luonnollisuus, lämpö, elävyys ja ajattomuus. Puu on elävä materiaali. Siksi se tuntuu pehmeän lämpimältä ja näyttää hyvältä.

Kosteiden tilojen tyyliä

ET:n kosteiden tilojen materiaalien ansiosta tilojen ei tarvitse näyttää yksitoikkoisilta. Saat vaivattomasti aikaan omanlaisen persoonallisen tyylin. Uudenlaisia tunnelmia syntyy myös materiaaleja ja pintoja yhdistelemällä.

Kontrastia mustalla jalka- tai peitelistalla

Musta jalka-ja peitelista antaa kontrastia vaaleille pinnoille. Sisustustyyli on ajaton ja sopii niin perinteiseen kuin moderniinkin sisustukseen.