Sisustusvinkit

Aito puu tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kotisi sisustukseen. Luonnollisuus ja yksilöllinen kauneus tekevät siitä ainutlaatuisen materiaalin, joka sopii hyvin suomalaiseen tyyliin ja arvostamaamme kotoisan lämpöiseen tunnelmaan. 

Mökin ja pihasaunan sisustuksessa näkyvät nyt entistä enemmän luonnolliset puupinnat

Mökkikansan erilaisilla mökeillä ja ulkosaunoissa suositaan sisustuksessa yhä enemmän aitoa puuta ja muita luonnonmateriaaleja. Aidot puupaneelit ja mäntylattia sopivat loistavasti kakkoskotiin  riippumatta siitä, onko kyseessä hulppea uudenkarhea huvila, sympaattinen usean sukupolven ajan palvellut pieni sukumökki vai rakkaudella remontoitu mummonmökki. Myös pihasaunat ovat olennainen osa mökkikulttuuria ja niiden sisustamiseen panostetaan. Omakotitalon pihalla oleva ulkosauna voi myös olla kesämökin korvike ja tarjota samanlaista lomatunnelmaa kuin mökkeilykin.

LUE LISÄÄ

Lattia kuin luonto – suomalainen mäntylattia on ajaton, ekologinen ja kestävä valinta.

Suomalaisesta valikoidusta männystä valmistetussa lattiassa yhdistyy lämpö, luonnollisuus, elävyys ja ajattomuus. Mäntylattia sopii kauniisti suomalaisiin koteihin ja moneen sisustustyyliin. Lue blogistamme mäntylattian lukuisista hyvistä ominaisuuksista, hyvinvointia edistävästä vaikutuksesta, käsittelystä ja hoidosta. Tutustu myös sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia Kalliomäen mökkiin, jonka sisustuksessa mänty näyttelee suurta osaa.

LUE LISÄÄ

Oikea tyyli oikeaan kohteeseen – Puulistat ja paneelit sisustuksessa

Puulla sisustaessa vaihtoehtoja on lukemattomia. Tavallinen sisustaja voi tuskastua loputtomien mahdollisuuksien sekä mallien ja käsittelyvaihtoehtojen kanssa. Kokosimme sisustussuunnittelija-ammattilaisen avulla useamman hyödyllisen vinkin oikean tyylin valintaan. Mukana paljon ideakuvia!

Lue lisää

Koti Spa ja aidot puupinnat

Näin luot rentouttavan ja harmonisen Japandi-kotikylpylän

Ajatus rauhallisista ja seesteisistä tiloista on levinnyt myös pesutilojen sisustukseen osaksi trendikkään hyvinvointia korostavan Japandi-sisustustyylin saattelemana. Jotta saadaan luotua tavoiteltu tunnelma, tulee sisustuksessa kiinnittää huomiota moniaistillisuuteen. Tällöin sisustukseen tuodaan monia eri elementtejä väri- ja äänimaailmasta materiaaleihin saakka. 

Lue lisää

Anna puun pinnan puhua ja helli aisteja

Tavalliseen arkeemme sisältyy lukemattomasti pieniä stressitekijöitä. Kodista halutaankin paikka, jossa kaikki aistit lepäävät, mieli saa rauhoittua ja stressi laskea. Sisustussuunnittelija Linda Baki kertoo, että aistiystävällisyys näkyy sisustusvalinnoissa yhä enemmän suomalaisissa kodeissa. Suuressa suosiossa oleva japandi -sisustustyyli yhdistää skandinaaviseen selkeään sisustukseen japanilaisia elementtejä ja ajatuksen hyvinvointia edistävistä tiloista. Japandi-tyyli sekä aistiystävällinen sisustaminen suosivat erityisesti luonnonmateriaaleja. Puu luo elävällä pinnallaan lämminhenkisiä ja levollisia tiloja. Se onkin ylivertainen materiaalivalinta, kun mietitään aistiystävällistä sisustamista. Lue Lindan vinkit aisteja hellivään sisustukseen.

Lue lisää

 

Kontrastia mustalla jalka- tai peitelistalla

Musta jalka-ja peitelista antaa kontrastia vaaleille pinnoille. Sisustustyyli on ajaton ja sopii niin perinteiseen kuin moderniinkin sisustukseen.

 

Yhdistä MDF-paneeli ja -lista

ET:n sisustuspaneeleilla saat aikaan kauniin ja harmoniseen tunnelman. Voit jakaa seinäpintaa ja valita saman tunnelman myös kattoon. Myös erilaisilla yhdistelmillä ja ladonnoilla syntyy uudenlaista persoonallista ilmettä kotiisi.