För ett fulländat resultat

ET-Listat är en kunning expert som ger inrednings- och byggprojekt en sista, fulländande touch.Företaget är en ledande finländsk tillverkare av bygglister och -profiler samt inredningspaneler och golv av naturträ. ET är ett varumärke som är känt inom inrednings- och byggbranschen för sin höga kvalitet. ET är känt för kvalitet utan kompromisser och sitt omfattande sortiment samt korta leveranstider och pålitlighet i egenskap av aktör inom byggbranschen.

Naturligt av trä

Trä är alltid ett äkta och naturligt material. Det är ett levande byggmaterial som på ett naturligt sätt passar för att inreda och skapa stämning i finländska hem. Trä är ett vackert och behagligt material. Det är ett eget, unikt och natruligt konstverk som skapats i Norden. Tack vare sin livlighet passar trä naturligt i olika utrymmen och roller och ger ett sofistikerat och individuellt intryck. ET är ett varumärke känt för sin höga kvalitet, som erbjuder produkter av inhemskt trä för inrednings- och byggprojekt.

E.T. Listat Oy har rätt att använda Nyckelflaggen

ET-Listat är ett genuint finländskt bolag som i huvudsak använder sig av inhemskt trävirke. E.T. Listat har beviljats rätten att använda märket Nyckelflaggen av Förbundet för Finländskt Arbete.

Avainlippu
Map-picture

Våra återförsäljare

ET-produkterna finns till försäljning i hela Finland.Vissa av våra återförsäljare erbjunder ET-produktförevisning, som omfattande presenterar våra produktmodeller.